In de media

Een kleine greep uit…

De Franse Happinez

Na de verschijning in de nl editie kwam de vraag of mijn verhaal ook gepubliceerd mocht worden in de Franse editie. Uitgave begin 2020.

0

De Happinez

Lang heb ik me als puber en jong volwassene geschaamd voor mijn verhaal. Het maakte me onzeker en ik voelde me met de dag kleiner worden. Ik durfde niet meer mijzelf te zijn want dit deed te veel pijn. Ik koos ervoor om een ander te volgen en zette een masker op. Totdat ik op een andere manier ging kijken naar de verhalen in mijn rugzak die ik vanuit zwaarte met mij mee droeg. Ik ging kijken hoe ik in deze verhalen keer op keer was opgestaan vanuit kracht, doorzettingsvermogen en moed, ook al vond ik het enorm spannend. Ik zag hoe ik veerkracht had ontwikkeld en hoe ik juist mocht vertrouwen op mijzelf. De sterke en krachtige jonge vrouw die ik te lang had onderschat. Nu werd ik benaderd om een van mijn verhalen te delen in een van de inspirerende bladen van Nederland.
Ik geloof dat verhalen verbinden. Niet hoe je perfect kunt zijn maar hoe jezelf mag zijn. We, maar vooral onze kinderen hebben betekenisvolle verhalen nodig als wegwijzers hoe we met onszelf en levensvragen om kunnen gaan. Kijken naar wat je in het licht mag zetten wat je nu vanuit pijn, angst, verdriet of schaamte in het donker neer hebt gezet. Te ontdekken waar je ook vandaan komt, je ertoe doet en jij wijs bent met al jouw levenservaringen.

Verhalen kunnen bevrijden.

 sluwe leeuwin voor social media

De sluwe Leeuwin

Een zeer inspirerend verhaal over topsportster Floor van Loon die op weg was om een van de beste voetbalsters van Nederland te worden. Maar dan, wordt ze kort voordat ze met Jong Oranje  in 2018 naar het EK in Litouwen vertrekt, geconfronteerd met de eetstoornis Anorexia Nervosa. Floor, die nu door het leven gaat als Sem kwam er in die periode, waarin ze probeerde te herstellen van haar eetstoornis,  achter dat ze in het verkeerde lijf zat. Ze bezocht enige tijd mijn praktijk, waarover ook wordt geschreven in dit boek. Nog steeds ben ik nauw betrokken bij Sem en kan ik alleen maar mijn trots en bewondering voor hem uitspreken. Hij deelt zijn inspiratie die hij gehaald heeft uit zijn levenslessen en maakt thema’s bespreekbaar die om meer begrip vragen.
De sluwe leeuwin is te koop via boekscout.nl

Vakblad eetstoornissen

28433346_194337594496773_3176659164759851008_n(1)
Interview vier pagina’s  Weet Magazine Vakblad voor eetstoornissen
Wat doe je als je partner een eetstoornis heeft?

thumbnail_IMG_5135

Story of Hope
Publicatie na een intensieve en mooie samenwerking met ISA Power Amsterdam.

Het verhaal live

Back to Top