Lezingen

Lezing

Deze lezing neemt je mee op reis en gaat in op de vragen: ” Wat vraagt het leven van mij en wat gebeurt er als je het verhaal vanuit een ander daglicht ziet? Het leven van een mens kan gepaard gaan met zoveel lijden maar tegelijkertijd ook een levensverhaal zijn met zoveel veerkracht. Het verhaal over eerlijk naar jezelf zijn, de moed hebben om af te wijken en te leven met wat er is. Hoe pijnlijk dit soms ook is. Beperkingen in het leven, iedereen komt ze tegen. Ze horen erbij. De een krijgt er meer mee te maken dan de ander. Soms niet eerlijk verdeeld. Evenmin als de vaardigheid om ermee om te gaan. Wat gebeurd er als je de regie pakt over jouw verhaal. Er ruimte komt voor de inspiratie, moed en veerkracht die in het verhaal verscholen zit. Het verhaal wat jou weer veerkrachtiger maakt en je terug brengt in verbinding met jezelf. 

De lezing herinnert en nodigt mensen uit om te ontdekken wat voor grootsheid er in ieder zit. Waar mensen toe in staat zijn. Mits je focust op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Laten zien wat er gebeurt als je het diepe geloof in jezelf aanspreekt. Om te blijven herinneren dat ook jij een held kunt zijn in jouw eigen verhaal als je hier met liefde naar kunt kijken. Dat je toestaat dat je trots mag zijn waar je nu staat met alle hobbels in het leven. Ieder heeft een licht in zich dat verdient om te kunnen stralen, ieder kan hiermee van betekenis zijn.

Ik vertel tijdens de lezing over mijn persoonlijke gedreven missie, de levenskunst en de kunde om hiermee om te gaan als mens met mijn eigen ervaringen maar ook vanuit jarenlange expertise waarbij ik als gedreven pedagoog, onderzoekster, casemanager, toegepast psychologe en holistisch therapeut duizenden mensen zowel jong als oud heb mogen bijstaan op hun kwetsbare levenspad. 

 

spreken

Neem hier contact op

Thema’s: Identiteitsontwikkeling, persoonlijk leiderschap, pesten, ouder(s) met een psychisch probleem, eetstoornis, ouderschap, ptss, betekenisvol leven, de kracht van authenticiteit, gebruik van storytelling (op therapeutische basis) om je drijfveren, passie en je betekenis in je eigen leven te ontdekken, positieve psychologie.

 Recensie(s) lezingen:

Lieve Stephanie,

Ik lag in het ziekenhuis en was net geopereerd toen ik de uitnodiging van je lezing voorbij zag komen. Ik dacht als het enigszins gaat en iemand wil rijden dan wil ik hier verschrikkelijk graag naar toe.

Mijn zoon en dochter hebben ervoor gezorgd dat ik kon gaan.

Wat ben ik blij dat ik geweest ben, en zo trots op jou, een voorbeeld voor vele andere en ja een prachtig voorbeeld voor jouw kinderen .

De avond heb je vanaf het begin tot het einde gesproken vanuit je hart. Je kwam diep bij mij binnen.

Zo sterk en zo prachtig verwoord!

Heel pakkend en ingrijpend vond ik de momenten dat je stukken citeerde uit je boek .

Als ik vanuit mijzelf mag spreken, als iedereen naar huis is gegaan met mijn gevoel dan heb je vele mensen geraakt deze avond.

Je gaf voor mij belangrijke boodschappen en levenslessen mee die de wereld van nu hard nodig heeft. De tijd waarin we vooral niet mogen falen, te weinig ECHTE verhalen mogen delen en te weinig luisteren naar die diepe innerlijke boodschap in onszelf.

Er mogen zijn met je eigen stem, met je eigen licht en hiermee van betekenis zijn. In plaats van het creëren van een andere versie van jezelf waar we uiteindelijk de handen vol mee hebben.

Ik heb genoten van jouw kracht en kunde wat je deze avond hebt overgebracht.

Verder ben ik tot de conclusie gekomen dat jij alleen al met jouw praktijk veel mensen bereikt.  Maar inderdaad Stephanie met deze vorm van uitdragen bereik jij nog veel meer mensen.

Mijn kinderen zijn uit zichzelf meegegaan en gingen naar huis vol inspiratie. 
Stephanie dank je wel hiervoor.

Mijn zoon vertelde me de dag na de lezing, “mam op het moment dat jij het roer omgooide en vertelde; ” ik ben ziek en ik kan het niet meer”, dat was het moment waarop ik iets heel bijzonders van je mocht leren. Want je liet zien dat om hulp vragen geen kwestie is van opgeven maar kiezen voor een nieuw leven. Het raakt me dat mijn zoon op deze manier keek naar de keerzijde in mijn leven. De kracht van kwetsbaarheid, de kracht van de keuzes die we iedere dag weer kunnen maken.

Lieve Stephanie

Dank je wel voor wat je doet vanuit je hart. Jezelf kunnen en mogen zijn daar inspireer jij mensen mee. Ik verheug me ontzettend op jouw boek. Het ga je goed.

Liefs

       Andere recensies:

                     *

Een lezing vanuit kracht en liefde

                 N.S

                   *

Stephanie inspireert, prachtig!

                 Carli

                     *

Van het begin tot het einde was het muisstil in de zaal                                                                                                                  We werden volledig meegenomen in haar verhaal

              B. Kempen

                     *

        Stephanie raakt!

                 Suzan

                    *

Dit is een vrouw met veel levenswijsheid

                  Bert

                    *

 

Mijn verhaal in de media

 

 

 

 

 

Back to Top