Wie ben ik?

stephanieMijn naam is Stephanie Goossens en samen met mijn partner zijn we trotse ouders van twee zonen, een tweeling.

Door mijn werkervaring, maar zeker ook door mijn eigen levenservaring heb ik mogen ontdekken waar mijn krachten liggen, welke kwaliteiten ik in huis heb en wat mij nu juist “mij” maakt. Een van de belangrijkste lessen die ik heb mogen leren is hoe ik deze kwaliteiten naar buiten uit kan dragen en in kan zetten in het dagelijkse leven. Hierbij laat ik me leiden door het motto: “Ik ben mijn eigen Inspiratie”. Ieder mens heeft bijzondere kwaliteiten of een talent. De vraag is; durf jij jouw kwaliteiten en/of talent(en) de volledige ruimte te geven? Mag jij van jezelf stralen en durf jij in jouw kracht te staan of blijf jij jezelf afstemmen aan de ander en houd je je (on)bewust klein? Niet wetend hoe hier mee om te gaan? Op zoek naar antwoorden op deze vragen heb ik mijn eigen mogelijkheden en krachten gevonden. Het tastbare resultaat is Praktijk SpeelZ. Puur uit eigen kracht, uit eigen inspiratie, helemaal passend bij mijzelf. De missie vanuit SpeelZ is om mensen te coachen en zich bewust te laten worden van hun innerlijke krachtige wereld. Een wereld die je niet van buiten naar binnen, maar juist van binnenuit naar buiten mag laten stromen.

Naast aanvullende trainingen heb ik de volgende diploma’s behaald: SPW Sociaal Pedagogisch Werk, SPH Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Praktische Psychologie, Sherborne bewegingspedagogiek en de Shantallamassage en aanrakingsvormen. Momenteel studeer ik aan de Academie Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland (ANZN).

Ik ben in de volgende functies werkzaam geweest: Maatschappelijke Werkster bij het AMK (Advies en Meldpunt Kindermishandeling), Casemanager/Indicatiesteller binnen Bureau Jeugdzorg en de Kinder-Jeugdpsychiatrie. Daarnaast ben ik inzetbaar geweest in gezinnen als Pedagogisch Gezinsbegeleidster bij PSW en heb ik jarenlange ervaring binnen Epilepsiecentrum Kempenhaeghe. Binnen zorgonderwijs de Boom (Begeleiden, Ontdekken, Ontwikkelen van de Mogelijkheden) ben ik actief betrokken geweest bij het opzetten van Sherborne bewegingspedagogiek voor kinderen met epilepsie en/of een verstandelijke en motorische beperking.

Welkom bij Praktijk SpeelZ.

Back to Top